Foyer Entrance refurb

The concrete floor and flooring to the entrance were removed and replaced in August 2019.
Time constraints and operating in the Live campus are part of conditions on site.
New under floor heating and thermal floor upgrade was completed.
The Areas were painted and rebranded for the college.

Green Rooms

The existing canteen was refurbished to new style and design.
This involved demolition of the existing canteen, fixtures and fittings.
New layouts to the furniture and the serving counters in the student canteen along with services.
Oak furniture and led lighting were installed with new floors and painting tying in with the colour scheme.

New Science Labs

The existing science labs within the college were upgraded.
This space was reconfigured and updated.
All new gases, services and lighting were installed.
Windows to open up the space to the LIT street area were fitted.

Summer works and Room upgrades

As part of the LIT 2030 plan PBC have been involved in serval room upgrades..
This is in both the Teaching Space and Staff areas.
Fitouts, flooring and general builders works has all been part of the ongoing work.

Learning Squares

An External Student space created at the rear entrance of the college.
This involved removing the footpaths and paved areas.
Newly designed concrete feature Planters and specialist planting was completed.
Outdoor benching and seated areas along with disabled access routes all lit with led lighting.